top of page
AdobeStock_135925765.jpeg

Providing Psychological Evaluation Reports for Immigrants

Keni nevojë për një raport psikologjik për emigracionin?
Ne jemi zgjidhja e problemit tuaj.

Psychological Report Immigrants

Përmbledhje

Kompania jonë është e licencuar në shumicën e shteteve të Shteteve të Bashkuara, duke siguruar që ne mund t'ju ndihmojmë pavarësisht vendndodhjes tuaj. Me mbi 20 vjet përvojë, kam aftësitë dhe njohuritë për t'ju ndihmuar në këtë kohë të vështirë. 

Psychological Report Immigrants

Përvoja

Përvojat e imigrimit, mërgimit dhe zhvendosjes mund të jenë dërrmuese dhe të sjellin sfida emocionale dhe sociale. Si dikush i lindur në Brazil dhe ka jetuar në Shtetet e Bashkuara për 30 vjet, unë kam një kuptim unik të asaj që do të thotë të lundrosh në kultura të shumta. Njohuritë e mia profesionale dhe personale të identitetit shumëkombësh më bëjnë veçanërisht të ndjeshëm ndaj çështjeve të vetëbesimit kulturor dhe përshtatjes.

Psychological Report Immigrants

Pasioni

Unë jam i apasionuar pas asaj që bëj dhe kam një histori të dëshmuar për të marrë rezultate për klientët e mi. Unë shkruaj raporte psikologjike për emigrantët për t'i ndihmuar ata me shanset e tyre për t'u bërë të ligjshëm në SHBA. Unë punoj me shumë avokatë të ndryshëm në të gjithë SHBA-në dhe kam një kuptim të thellë të procesit të imigracionit.

Psychological Report Immigrants

Ndihmë

Shumë nga klientët e mi që kanë rrënjë në dy kultura të ndryshme përjetojnë stres kronik, ankth dhe depresion. Unë punoj me ta për të ndihmuar në ndërtimin e një themeli për një jetë me kuptim dhe arritje në shoqërinë e tyre të zgjedhur duke i shpjeguar këto beteja në Raportet Psikologjike.

Psychological Report Immigrants

konkluzioni

Supozoni se jeni duke luftuar me çështje që lidhen me mënyrën se si të merrni një raport psikologjik efikas dhe të fuqishëm. Më kontaktoni sot për të mësuar më shumë!

“Supozoni se po luftoni me çështje që lidhen me mënyrën se si të merrni një raport psikologjik efikas dhe të fuqishëm.

Më kontaktoni sot për të mësuar më shumë!"

DSC_0588-Edit.JPEG

Сlaudia Ribas

LCSW

DSC_0588-Edit.JPEG

Claudia Ribas,

Punonjës social klinik i licencuar (LCSW)

  • Doktor i Filozofisë (Ph.D.) në Psikanalizë, Diplomë Nderi | Kalifornia Jugore

  • Universiteti për Studime Profesionale

  • Master i Punës Sociale. maj, 2000.

  • Universiteti i Nju Jorkut – NY

  • Mjeshter i arteve. Psikologjia. maj, 1998.

  • Universiteti Fairfield – CT

  • Bachelor në Histori. maj, 1991.

  • Universiteti i Nju Jorkut – NY

  • Programi BA në Antropologji. 1983-1986.

  • Universiteti PUC Rio de Zhaneiro – Brazil

AdobeStock_91506468.jpeg

Qasja dhe Filozofia ime

Emigrimi është një përvojë sfiduese. Ne të gjithë përballemi me disa pasiguri, stres emocional dhe shumë dokumente të panjohura. Ndonjëherë ka pengesa edhe më të vështira: mund t'ju duhet të luftoni për statusin e rezidentit në SHBA ose të mbroni veten kundër kërcënimit të dëbimit. Prandaj, kur avokati juaj ju kërkon një Vlerësim Psikologjik, ju dëshironi dokumentin më të mirë të mundshëm për situatën. Një vlerësim i mirë dhe i plotë nga një profesionist me përvojë mund të dallojë më shumë luftime dhe sukses.

Claudia Ribas është profesionisti që ju nevojitet. E lindur në Brazil, ajo u transferua në Shtetet e Bashkuara rreth tre dekada më parë. Pra, ajo e njeh përvojën e emigracionit nga dora e parë. Si një psikoterapiste e aftë në praktikën private, ajo sjell një prani miqësore dhe qetësuese në të gjithë punën e saj. Ajo është e përkushtuar ndaj klientëve të saj, e besueshme dhe e plotë. Claudia Ribas do t'ju udhëheqë gjatë procesit të vlerësimit me një dorë të qëndrueshme. Si rezultat, mund të jeni të sigurt se vlerësimi juaj do të përfshijë të gjitha simptomat përkatëse psikologjike që po përjetoni (për të vërtetuar vështirësi ekstreme).

Prandaj, vlerësimi psikologjik duhet të përgatitet nga një profesionist i cili ka përvojë me kërkesat unike të gjykatës së imigracionit për të hartuar një Raport Psikologjik të fuqishëm dhe të pasur për të mbështetur çështjen tuaj.

Kam eksperiencë me…

Artikujt e veçuar të parë në:

bottom of page