top of page

Ndihmoni për të hyrë në një rrugë të suksesshme

A jeni ju apo dikush që e doni të interesuar për psikoterapi? Ju jeni në vendin e duhur! Është jetike të zgjidhni llojin e duhur të terapistit për veten tuaj për t'ju vendosur në një rrugë të suksesshme për t'u ndjerë më mirë.

Përshëndetje. Unë quhem Claudia Ribas dhe jam një braziliane që kam jetuar në Shtetet e Bashkuara për 30 vitet e fundit. Duke u përballur me stresorë kronikë në shtëpi, në punë, në marrëdhënie dhe në aktivitetet e jetës së përditshme, e kuptoj se imigrimi dhe gjetja e vetes në një vend të panjohur mund të sjellë sfida emocionale dhe sociale që mund të jenë dërrmuese. Mund t'ju kushtojë gjithashtu vetëvlerësimin, paqen e mendjes dhe më e rëndësishmja, qartësinë e qëllimit tuaj.

Njohuritë e mia profesionale dhe personale të identitetit multikulturor më bëjnë veçanërisht të ndjeshëm ndaj çështjeve të vetësisë dhe përshtatjes kulturore dhe më lejon të rezonoj me zhgënjimin, dhimbjen dhe ambivalencën tuaj, ndërsa synojmë të krijojmë themele të reja për një jetë kuptimplote në shoqërinë që keni zgjedhur.

Unë gjithashtu punoj me çifte dhe individë ndërsa trajtojnë marrëdhëniet dhe betejat e përgjithshme të jetës duke përfshirë identitetin GLBT, prindërimin dhe përshtatjen.

Por pse më zgjidhni mua? Është mjaft e thjeshtë!

Unë u ofroj klientëve të mi një formë mbështetëse angazhimi që nxit rritjen dhe njohuritë. Së bashku ne do të krijojmë një hapësirë ku ju mund të ndiheni të sigurt, të vlerësuar dhe të kuptuar, ndërsa punojmë drejt shërimit, forcës dhe pranimit. Dhe ndërsa bëni punën, të udhëhequr nga unë si psikoterapisti juaj, do të filloni të shfaqeni gjithnjë e më shumë si vetja juaj e vërtetë, me guxim dhe besim, dhe do të transformoni mënyrën se si i qaseni jetës suaj personale dhe profesionale.

Për më tepër, për mua trajtimi (udhëtimi) është marrëdhënia mes terapistit dhe klientit!

Më telefononi sot në 914-261-0596 për të rezervuar një takim! Mezi pres të dëgjoj nga ju!

bottom of page