top of page

Psikoterapist

A jeni ju apo dikush që e doni të interesuar për psikoterapi? Ju jeni në vendin e duhur! Është jetike të zgjidhni llojin e duhur të terapistit, për veten tuaj për t'ju vendosur në një rrugë të suksesshme për t'u ndjerë më mirë.

Përshëndetje, emri im është Claudia Ribas. dhe unë jam një brazilian që kam jetuar në Shtetet e Bashkuara për 30 vitet e fundit. Duke u përballur me stresorë kronikë në shtëpi, në punë, në marrëdhënie dhe në aktivitetet e jetës së përditshme. E kuptoj që imigrimi dhe gjetja e vetes në një vend të panjohur mund të sjellë sfida emocionale dhe sociale. që mund të jetë dërrmuese. Mund t'ju kushtojë gjithashtu vetëvlerësimin, paqen e mendjes dhe më e rëndësishmja, qartësinë e qëllimit tuaj.

Njohuritë e mia profesionale dhe personale për identitetin multikulturor më bëjnë veçanërisht të ndjeshëm ndaj çështjeve të vetëbesimit kulturor. dhe përshtatje dhe më lejon të rezonoj me zhgënjimin, dhimbjen dhe ambivalencën tuaj. Ndërsa synojmë të krijojmë baza të reja për një jetë kuptimplote në shoqërinë që keni zgjedhur. Unë punoj me të rriturit dhe të rinjtë, si dhe me LGBT, pasi ato trajtojnë marrëdhëniet. Dhe vështirësitë e përgjithshme të jetës duke përfshirë identitetin, prindërimin dhe përshtatjen.

Por pse më zgjodhi mua?

Është mjaft e thjeshtë! Unë u ofroj klientëve të mi një formë mbështetëse angazhimi që nxit rritjen dhe njohuritë. Së bashku ne do të krijojmë një hapësirë ku ju mund të ndiheni të sigurt, të vlerësuar dhe të kuptuar. ndërsa punojmë drejt shërimit, forcës dhe pranimit. Dhe ndërsa ju bëni punën, të udhëhequr nga unë si psikoterapisti juaj. do të filloni të shfaqeni gjithnjë e më shumë si vetja juaj e vërtetë, me guxim dhe besim. dhe transformoni mënyrën se si i qaseni jetës suaj personale dhe profesionale. Për më tepër, për mua trajtimi (udhëtimi) është marrëdhënia mes terapistit dhe klientit!

Më kontaktoni për informacione dhe detaje të mëtejshme dhe për t'u njohur me mua.

bottom of page