top of page

Vlerësime

Claudia është e pabesueshme. Ajo arriti të më qartësonte çështjet që unë nuk isha në gjendje t'i artikuloja vetë dhe të punoja me mua në një metodë të përshtatur për kostumet e mia të forta për të adresuar zonat e mia të dobëta

Klaudia është ndryshe nga asnjë këshilltare që kam pasur më parë. Ajo më bën të ndihem rehat ndaj ndarjes dhe më ndihmon të eksploroj ndjenjat e mia në një hapësirë të sigurt. Edhe pas takimit tonë të parë u ndjeva më me shpresë për të ardhmen dhe gjithmonë pres me padurim seancat tona.

Claudia është një terapiste e shkëlqyer! E dija se ajo ishte e përshtatshme për mua pasi lexova biografinë e saj të detajuar dhe shumë të saktë. Që nga dita e parë, ne folëm për nevojat e mia dhe stilin e saj dhe ishte shumë e qartë se ishim një ndeshje e mirë. Klaudia është një dëgjuese e mirë, por ajo gjithmonë di se çfarë dhe si t'i thotë gjërat. Ajo e tregon ashtu siç është kur duhet dhe në të njëjtën kohë është një shpatull për t'u mbështetur. Faleminderit Claudia!

Më pëlqen shumë të punoj me Claudia. Ajo dëgjon dhe sjell pika të dobishme. Unë me të vërtetë ndjej se ajo është plotësisht e pranishme në seancat tona. Ne kemi pasur vetëm dy seanca, por ajo ka qenë kaq profesionale dhe e shkëlqyer deri më tani.

Claudia ekuilibron me mjeshtëri dëgjimin dhe pyetjen. Ajo ushqen një ndjenjë sigurie ndërsa inkurajon introspeksionin.

Faleminderit, Claudia.

Klaudia është këshilltarja më e mirë që kam pasur. Ajo më bën të ndihem rehat ndaj ndarjes dhe më ndihmon të eksploroj ndjenjat e mia në një mënyrë të bazuar dhe të sigurt. Ndihem sikur ajo e kupton atë që po kaloj dhe kam kaluar dhe ofron mbështetje të jashtëzakonshme. Në fund të çdo sesioni, Klaudia më pyeste se si ndihesha dhe gjithmonë e linte seancën me një shënim të mirë duke më bërë të ditur se mund të kontaktoja gjithmonë.


Claudia Ribas është një nga këshilltaret më të mira me të cilat kam punuar ndonjëherë. Siç thotë ajo, detyra e saj "është të më shpjegojë mua" dhe ajo bën një punë të shkëlqyer për këtë! Ajo ka një mënyrë të mrekullueshme për të thjeshtuar situata vërtet komplekse dhe për të ofruar ide praktike se si të merren me to. Ajo gjithashtu ka një sens të ngrohtë humori dhe është shumë bujare në ndarjen e përvojave të saj kur është e rëndësishme – gjë që e bën punën me të argëtuese dhe reale. Gjithmonë ndihem sikur po mësoj që është e mrekullueshme!


Klaudia më ka shpëtuar, ajo më ka ndihmuar të kaloj nëpër një kohë të vështirë në jetën time ku kishte shumë paqartësi dhe ndryshime që po ndodhnin.

Ajo është një dëgjuese e jashtëzakonshme dhe të flasësh me të është vërtet e lehtë!

Ajo më ndihmoi të kuptoj më shumë gjëra për veten time dhe ta kuptoj veten më mirë, gjë që më ndihmon të qëndroj në tokë në ditët kur ndihem e dërrmuar.

Jam vërtet me fat që munda të punoj me të ♥️

Claudia është e mrekullueshme deri tani!


Claudia është e mahnitshme!

Nuk jam ndjerë kurrë sikur dikush po kujdesej për lumturinë dhe shëndetin tim mendor në mënyrën se si Claudia. Gjatë sesioneve tona, ajo gjithmonë më shtynte të mendoja se si ndihesha për një përvojë, ndërsa jepte komente dhe vëzhgime objektive. Në fund të seancave tona, Claudia gjithmonë më pyeste nëse ndihesha mirë/mirë dhe më bënte të kuptoja se mund të kontaktoja gjithmonë nëse nuk ndihesha më mirë.

bottom of page