top of page
Cabinet

Mirë se vini!

MIRË SE VINI!  

 

Ne e dimë se ky proces mund të jetë konfuz dhe provokues ankthi, por ne do ta bëjmë atë sa më të lehtë dhe të qetë.

 

Gjithçka që bëjmë do të jetë online, kështu që nuk do të keni nevojë të humbisni punën ose të merrni një kujdestar për fëmijë.  Së pari, do të plotësoni një pyetësor të detajuar, duke shpjeguar historinë tuaj, simptomat tuaja dhe çfarë ju sjell nëse është e përshtatshme, psikologu ynë do t'ju dërgojë disa teste psikologjike (gjithashtu online).  

 

Pasi të keni plotësuar gjithçka dhe të keni kthyer testet e përfunduara, ju dhe unë do të bëjmë disa intervista klinike - takime me një telefonatë video, në mënyrë që të mund t'ju njoh dhe të kuptoj situatën tuaj.  Ne mund të takohemi një herë, mund të takohemi disa herë, varet nga shumë faktorë, por çmimi është i njëjtë.  Psikologu ynë do t'i vlerësojë testet tuaja ndërkohë që ne bëjmë intervistat tona. Do të takohem me të për të finalizuar informacionin klinik dhe më pas do të më duhen 5 ditë pune për të shkruar raportin.   Unë do t'ju dërgoj një kopje avokatit tuaj dhe juve për shqyrtim dhe do të dërgoj një kopje përfundimtare të nënshkruar kur të përfundojë.

 

Raporti kushton 2000 dollarë dhe kjo përfshin gjithçka, takimet, testimin, intervistën dhe raportin me rishikime.  Kur të hapim dosjen tuaj, ju do të paguani një depozitë prej 500 dollarësh dhe raporti do të do t'ju lirohen me pagesën e 1500 dollarëve të mbetur.  Raportet tona kushtojnë kaq shumë, sepse ato janë shumë të plota, të sakta dhe të plota dhe do ta keni në dorë 5 ditë pune pas përfundimit të dokumentacionit, testimit dhe intervistimi.  

 

Nëse dëshironi të filloni procesin, unë do t'ju dërgoj me email një ftesë në portalin tim të klientit. Aty do të gjeni formularët që duhet të plotësoni.  Ju lutemi përgjigjuni të gjitha pyetjeve me sa më shumë detaje që mundeni, në mënyrë që të shkruaj një raport psikologjik të pasur dhe të fuqishëm për ju. Ndani të gjitha simptomat tuaja dhe se si ndiheni emocionalisht. Aty ka një hapësirë për të më treguar historinë tuaj. 

 

Portali i Klientit është plotësisht konfidencial dhe askush nuk ka qasje në të nëse nuk nënshkruani një formular lëshimi.

 

Pasi të plotësoni dokumentet, ka të ngjarë të merrni nga një deri në tre emaile nga ne që kanë në temë Vlerësimin Hecht Ribas. Këto emaile do të lidhen me testet psikologjike për të vlerësuar diagnozën dhe simptomat tuaja klinike.  Pasja e testit në raportin tuaj që vërteton simptomat tuaja klinike e bën raportin shumë më të fortë._cc781905-5cde-3194-bb3b-156 Është e rëndësishme që të jeni të hapur dhe të sinqertë në mënyrë që të kemi informacionin që na nevojitet për të shkruar raportin më të qartë të mundshëm.  Ne mund të bëjmë disa teste në anglisht ose spanjisht dhe më shumë gjuhë po bëhen të disponueshme në të gjitha koha.

 

Hapi tjetër është intervista me mua.  Do të takohemi online në zyrën time virtuale këtu https://doxy.me/claudiaribaslcsw. Nuk ka nevojë të shkarkoni softuer ose të krijoni një llogari. Thjesht përdorni një shfletues në një kompjuter ose pajisje me një aparat fotografik dhe mikrofon.

 

Pasi të përfundojmë intervistën, do të më duhen pesë ditë pune (jo pushime apo fundjavë) për të shkruar raportin tuaj. Më pas do t'ju dërgoj një kopje për ta shqyrtuar dhe do të bëjmë aq rishikime sa të jetë e nevojshme (nuk tarifoj me rishikim). Më pas, pasi të keni miratuar raportin, unë do t'i dërgoj një kopje avokatit tuaj dhe do të punoj krah për krah me të, duke bërë sa më shumë rishikime të nevojshme, derisa raporti të jetë i përsosur.

 

Nëse dëshironi të filloni procesin tani, ju lutemi më dërgoni me email ose me tekst emrin tuaj të plotë dhe adresën e emailit dhe ne mund të fillojmë.

 

Nëse keni ndonjë pyetje, mos ngurroni të kontaktoni me email, tekst ose telefon.

 

Ne jemi këtu për të ndihmuar dhe ne kujdesemi.

bottom of page